Temaföreläsning: Att hitta en väg framåt – En workshop för ungdomar ihop med en viktig vuxen

  • 2024-11-19

  • 17 - 19

  • Aulan, Rosenlund

Denna kvällsworkshop riktar sig till tonåringar tillsammans med en förälder eller en annan viktig vuxen. Tillsammans med andra deltagare kommer ni få arbeta med att hitta fler sätt att komma framåt i vardagen.

Workshopen innehåller föreläsningspass som varvas med övningar och diskussioner tillsammans med övriga deltagare. I smågrupper får ni fundera över och dela tips med varandra om hur ni kan samarbeta hemma när det kommer till exempelvis rutiner, kommunikation eller att stärka er relation. Ni ges även möjlighet att prova att problemlösa tillsammans, tonåring och vuxen. 

Avbokning

Tid och plats

Föreläsningen är två timmar lång.

Tid: Klockan 17:00-19:00

Plats: Aulan, Rosenlunds sjukhus

Extra information: Det finns ett fik inne på Rosenlunds sjukhus som vanligtvis stänger kl. 16:30 men som ibland har öppet till 17:00. Behöver ni något att äta eller att dricka så rekommenderar vi att ni handlar med er något på vägen för att säkra upp inför kvällsföreläsningen. 

Avbokning

Om du har anmält dig men inte kan närvara vid föreläsningstillfället, kom ihåg att lämna återbud till Adhd-center via telefonnummer 08-123 355 30.

Lämna gärna återbud så snart som möjligt, helst minst 24 timmar innan.

Anmälan

Du som vårdnadshavare till någon som är inskriven på Adhd-center anmäler er genom vårt kursbokningssystem PingPong. 

Genom att trycka på knappen nedan kommer du till anmälan för alla temaföreläsningar i vårt anmälningssystem PingPong.

Habilitering, Adhd/add, Barn, Anhörig/Närstående, Adhd-center