Listen

Mottagningar för barn

Här ser du alla mottagningar som tar emot barn och deras anhöriga. Välj kommun/stadsdel och funktionsnedsättning för att hitta rätt mottagning.

Filtrera

Filtrering

Botkyrka
Bromma
Boo
Danderyd
Ekerö
Enskede – Årsta – Vantör
Farsta
Gustavsberg
Haninge
Huddinge
Hägersten – Älvsjö
Hässelby – Vällingby
Järfälla
Järva
Kungsholmen
Lidingö
Nacka
Norra innerstaden
Norrmalm
Norrtälje
Nykvarn
Nynäshamn
Rinkeby – Kista
Salem
Sigtuna
Skarpnäck
Skärholmen
Sollentuna
Solna
Spånga – Tensta
Stadshagen
Sundbyberg
Södermalm
Södertälje
Tyresö
Täby
Upplands Väsby
Upplands-Bro
Vallentuna
Vaxholm
Värmdö
Älvsjö
Östermalm
Österåker
Återställ
Autism
Adhd/add
Dövblindhet
Dövhet
Flerfunktionsnedsättning
Förvärvad hjärnskada
Intellektuell funktionsnedsättning
Rörelsenedsättning
Återställ

Adhd-center erbjuder kurser, grupper och föreläsningar om adhd. Vi vänder oss till familjer med barn med adhd upp till och med 17 år. Alla våra insatser sker i grupp. Vi erbjuder ingen individuell kontakt och har inga läkare på Adhd-center.

Läs mer

Vi ger stöd och handledning samt erbjuder kurser till vårdnadshavare som har förskolebarn med autism. Vi tar emot barn från hela Stockholms län.

Läs mer

Korallen är en behandlande verksamhet för barn 0–12 år. Vi erbjuder sinnesstimulering till barn med omfattande kognitiva svårigheter, främst i kombination med rörelsenedsättning.

Läs mer

Dövblindteamet ger råd och stöd kring dövblindhet. Vi vänder oss till barn och vuxna med dövblindhet eller grav syn- och hörselnedsättning. Vi ger också stöd och information till närstående.

Läs mer

Vi vänder oss till dig som är anhörig till en person med funktionsnedsättning och som tillhör Habiliteringens målgrupp. Vår verksamhet består av föräldra-barngrupper för små barn, 0-2 år, och en samtalsmottagning för anhöriga. Vi välkomnar dig som är förälder, syskon, partner, mor- och farförälder eller barn till en förälder med funktionsnedsättning. Anhöriga till någon med adhd/add hänvisar vi till Adhd-center.

Läs mer

Habiliteringens kurs- och kunskapscenter erbjuder grupper, kurser och föreläsningar. Vi vänder oss till barn och vuxna med autism och deras anhöriga. Vi vänder oss också till unga och vuxna som har en intellektuell funktionsnedsättning (IF).

Läs mer

Habiliteringens resurscenter ger information och rådgivning om funktionsnedsättningar, samhällets stöd och kommunikativt och kognitivt stöd. Vi ger webbkurser och föreläsningar. Centret ger också individanpassade insatser kring kommunikativt och kognitivt stöd.

Läs mer

Vi ger råd, stöd och behandling till barn 0-17 år med varaktig funktionsnedsättning och deras anhöriga. Vi vänder oss till boende i stadsdelarna Norra innerstaden (tidigare Norrmalm) Kungsholmen, Bromma, Hässelby-Vällingby och Ekerö kommun.

Läs mer

Vi ger råd, stöd och behandling till barn 0-17 år med varaktig funktionsnedsättning och deras anhöriga. Vi vänder oss till boende i Botkyrka och Huddinge kommun.

Läs mer

Vi ger råd, stöd och behandling till barn 0-17 år med varaktig funktionsnedsättning och deras anhöriga. Vi vänder oss till boende i Haninge, Nynäshamn och Tyresö.

Läs mer

Vi ger råd, stöd och behandling till barn 0-17 år med varaktig funktionsnedsättning och deras anhöriga. Vi vänder oss till boende i stadsdelen Järva (tidigare Spånga-Tensta, Rinkeby-Kista) och Sundbybergs kommun.

Läs mer

Vi ger råd, stöd och behandling till barn 0-17 år med varaktig funktionsnedsättning och deras anhöriga. Vi vänder oss till boende i stadsdelarna Hägersten-Älvsjö, Skärholmen, Södermalm och Älvsjö.

Läs mer

Vi ger råd, stöd och behandling till barn 0-17 år med varaktig funktionsnedsättning och deras anhöriga. Vi vänder oss till boende i stadsdelen Norra innerstaden (tidigare Östermalm) och kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker.

Läs mer

Habiliteringscenter Norrtälje ger råd och stöd till barn, ungdomar och vuxna med varaktiga funktionsnedsättningar. Habiliteringscenter Norrtälje drivs av Tiohundra.

Läs mer

Vi ger råd, stöd och behandling till barn 0-17 år med varaktig funktionsnedsättning och deras anhöriga. Vi vänder oss till boende i Järfälla, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Upplands Bro och Upplands Väsby.

Läs mer

Vi ger råd, stöd och behandling till barn 0-17 år med varaktig funktionsnedsättning och deras anhöriga. Vi vänder oss till boende i stadsdelarna Farsta, Skarpnäck, Enskede-Årsta-Vantör och kommunerna Nacka och Värmdö.

Läs mer

Vi ger råd, stöd och behandling till barn 0-17 år med varaktig funktionsnedsättning och deras anhöriga. Vi vänder oss till boende i Nykvarn, Salem och Södertälje.

Läs mer

Hjärnteamet barn tar emot barn och ungdomar, 2-17 år, med förvärvad hjärnskada och varaktig kognitiv funktionsnedsättning. Vi ger också råd och stöd till föräldrar, andra närstående och nätverk, exempelvis förskola och skola. Barnet/ungdomen ska vara utrett av läkare och psykolog som har konstaterat att de kognitiva funktionsnedsättningarna är varaktiga.

Läs mer

Motorik- och träningscenter ger insatser kring motorik och fysisk aktivitet till dig som har en rörelsenedsättning.

Läs mer

Safiren är en länsövergripande verksamhet inom Region Stockholm.​ för barn upp till 18 års ålder, med omfattande funktionsnedsättningar och stora medicinska omvårdnadsbehov. Vi kan vara ett alternativ till vistelse i hemlik miljö när kommunens egna resurser inte räcker till.

Läs mer

1/2