Jobba hos oss

Habilitering & Hälsa är en specialistverksamhet i Region Stockholm med 30 mottagningar. Vi är experter på hur funktionsnedsättningar påverkar vardagslivet. Vi ger råd, stöd och behandling för att förebygga och minska svårigheter i vardagen hos barn, vuxna och anhöriga. 

Du hittar lediga jobb längst ner på sidan.

En arbetsterapeut, logoped, kurator, psykolog, specialpedagog, sjukgymnast/fysioterapeut och en forskningssamordnare berättar om hur det är att arbeta på Habilitering & Hälsa i Region Stockholm. Filmen är 3 minuter och textad.

Hos oss arbetar arbetsterapeuter, logopeder, psykologer, fysioterapeuter, kuratorer och specialpedagoger.

Att arbeta hos oss är att skapa samhällsnytta. Vi förändrar vardagen för personer med livslånga funktionsnedsättningar och vi utvecklar förmågor som inte kommer av sig själva.

Vår vision är att ge rätt vård när och där du behöver. Vår värdegrund bygger på allas lika värde, patientens fokus och på arbetsglädje, genom bland annat tvärprofessionellt kollegialt lärande.

Det gör våra olika professioner

PTP-tjänstgöring hos oss

Du som gör praktisk tjänstgöring för psykologer (PTP) i Habilitering & Hälsa erbjuds både Region Stockholms program och ett lokalt program som omfattar flera dagar.

Praktisk tjänstgöring för psykologer

Förmåner

Flexibla arbetstider

Du har möjlighet att själv påverka din arbetstid om och när arbetet tillåter.

Generös friskvård

Du får 5 000 kronor i bidrag när du exempelvis köper träningskort och du kan träna 1 timme i veckan på arbetstid om och när arbetet tillåter.

Fri sjukvård

Vid besök hos en vårdgivare ansluten till Försäkringskassan får du besöksavgiften återbetald via din lön.

Semester

Alla har rätt till 25 dagars semester per år. Hos oss får du ytterligare 6 dagar det år du fyller 40, och sedan ytterligare 1 dag när du fyller 50 år.

Avtalspension

Vi har tjänstepension som kompletterar den allmänna pensionen. Du kan välja att själv placera 4-4,5 procent av din bruttolön.

Försäkringar

Tjänstegruppliv-, sjukdom- och arbetsskadeförsäkring.

Extra ersättning vid föräldraledighet

Du som arbetat minst ett år hos oss får ett tillägg utöver ersättningen från Försäkringskassan när du är föräldraledig.

Kompetensutveckling

Vi har en egen personalutbildning och ger stöd till vidareutbildning.

Kompetensutveckling

Lediga jobb inom Habilitering & Hälsa

Filtrera