Temaföreläsning: Workshop om motivation

  • 2024-09-03

  • 17 - 19

  • Aulan, Rosenlund

Denna kvällsworkshop riktar sig till dig som vill lära dig mer om motivation. Du får möjlighet att fundera och diskutera kring hur du kan hjälpa ditt barn framåt.

Föreläsningen innehåller information om motivation och om olika behandlingsinsatser som rekommenderas vid adhd. Du får möjlighet att fundera kring hur vad du kan behöva motivera ditt barn till och på vilket sätt du kan hjälpa ditt barn framåt. Föreläsningspassen varvas med diskussion i smågrupper där du får möjlighet att dela dina erfarenheter och tips med andra föräldrar.

Föreläser gör Camilla Ekstrand, psykolog och enhetschef på Adhd-center tillsammans med Ellie Eleftheria Vasiladioti, specialistläkare i barn- och ungdomspsykiatri.

Om Adhd-centers temaföreläsningar

Temaföreläsningarna är ett komplement till Adhd-centers kursutbud. En möjlighet för er att fördjupa er i ett specifikt ämne.

Våra temaföreläsningar riktar sig i första hand till dig som är förälder men du kan också ta med dig en närstående person (över 18 år). Begreppet adhd används i föreläsningstexterna som samlingsbeteckning för både adhd och add.

Avbokning

Tid och plats

Föreläsningen är två timmar lång.

Tid: Klockan 17:00-19:00

Plats: Aulan, Rosenlunds sjukhus

Extra information: Det finns ett fik inne på Rosenlunds sjukhus som vanligtvis stänger kl. 16:30 men som ibland har öppet till 17:00. Behöver ni något att äta eller att dricka så rekommenderar vi att ni handlar med er något på vägen för att säkra upp inför kvällsföreläsningen. 

Avbokning

Om du har anmält dig men inte kan närvara vid föreläsningstillfället, kom ihåg att lämna återbud till Adhd-center via telefonnummer 08-123 355 30 eller via e-post: kurser.adhd.slso@regionstockholm.se 

Lämna gärna återbud så snart som möjligt, helst minst 24 timmar innan.

Anmälan

Du som vårdnadshavare till någon som är inskriven på Adhd-center anmäler dig genom vårt kursbokningssystem PingPong. 

Genom att trycka på knappen nedan kommer du till anmälan för alla temaföreläsningar i vårt anmälningssystem PingPong.

Habilitering, Adhd/add, Barn, Anhörig/Närstående, Adhd-center