Kurser i Järva - Rinkeby Folkets hus

  • Adhd-center, Rosenlund

Vi erbjuder nu kurser och föreläsningar om adhd för föräldrar och barn lokalt i Järvaområdet.

Vi erbjuder nu kurser och föreläsningar i Rinkeby Folkets hus. Dessa föreläsningar riktar sig exempelvis till dig som misstänker att ditt barn har en adhd-diagnos, eller till dig som har ett barn med diagnostiserad adhd/add. Vi har även barnutbildningar för barn 9-12 år med en adhd-diagnos.

Kurserna och föreläsningarna hålls av personal från Adhd-center, i samarbete med Familjehusen i Rinkeby och Tensta, Rinkeby Folkets hus och Habiliteringscenter Järva.

Anmälan

För vissa av våra kurser behöver ditt barn vara inskrivet hos oss för att vi ska kunna registrera besöket i barnets patientjournal.

Du som är vårdnadshavare kan skicka in ansökan för ditt barn till Adhd-center via 1177 genom länken nedan:

Ansök till Adhd-center i Stockholm - via 1177.se

Du får sedan tillgång till en digital välkomstinformation eller en välkomstträff per telefon med tolk. Därefter får du tillgång till vårt kursbokningssystem PingPong.

Behöver du hjälp med att skriva in ditt barn? Du är varmt välkommen att komma till oss i anslutning till någon av våra föreläsningar så hjälper vi dig med detta. Du kan även kontakta oss per telefon på 08-123 355 30 så hjälper vi dig vidare.

Anmälan och avbokning

Om du har anmält dig men inte kan närvara, kom ihåg att lämna avanmäla dig eller lämna återbud till Adhd-center via telefonnummer 08-123 355 30. 

Lämna gärna återbud så snart som möjligt, helst minst 24 timmar innan.

Genom att trycka på knappen nedan kommer du vårt anmälningssystem PingPong. Du kan sedan söka på "Rinkeby".

Om du inte hittar kursen, kontakta oss på kurser.adhd.slso@regionstockholm.se

Habilitering, Adhd/add, Barn, Anhörig/Närstående, Adhd-center