Fördjupning för föräldrar med egen diagnos: BASEN

  • 2023-10-06

  • 10 - 12

  • Adhd-center, Rosenlund, Tideliusgatan 12

Den här fördjupningen är för dig som vill förbättra dina egna förutsättningar i föräldraskapet.

För dig som är förälder med egen adhd-diagnos och vill förbättra dina egna förutsättningar att hantera olika situationer som uppstår med ditt barn. Många föräldrar med egen diagnos upplever att det är svårt att tillgodose sina egna behov gällande stresshantering, sömn, återhämtning, kost och fysisk aktivitet.

Fördjupningen består av tre träffar där du kommer att fokusera på dina egna behov och göra en plan för att förbättra de egna förutsättningarna i vardagen med ditt barn.

Om fördjupningarna för föräldrar med egen adhd-diagnos

Att få vardagen att fungera när man har barn med adhd kan vara en utmaning. Har du som förälder dessutom själv adhd, blir det ofta extra krävande. På föräldrars efterfrågan erbjuder vi därför kurser specifikt för föräldrar som har adhd/add i syfte att hitta fungerande strategier baserat på ens eget sätt att fungera.

Praktisk information om kursen

Tider och datum

Träff 1: Tisdagen den 5 november 09:30-12:00

Träff 2: Tisdagen den 12 november 09:30-12:00

Träff 3: Tisdagen den 19 november 09:30-12:00

Anmälan och avbokning

Du som vårdnadshavare till någon som är inskriven på Adhd-center anmäler dig genom vårt kursbokningssystem PingPong. Du kan anmäla dig själv, andra föräldrar och bonusföräldrar.

Om du har anmält dig eller någon annan som inte kan närvara vid föreläsningstillfället, kom ihåg att lämna återbud till Adhd-center via telefonnummer 08-123 355 30.

Lämna gärna återbud så snart som möjligt, helst minst 24 timmar innan.

Anmälan till denna fördjupning öppnar den 21 augusti.

Habilitering, Adhd/add, Barn, Anhörig/Närstående, Adhd-center