Covid-19 (coronaviruset)

Vi genomför alla habiliteringsinsatser med hänsyn till gällande riktlinjer för att minska smittspridningen av covid-19, coronaviruset. Vi använder nödvändig skyddsutrustning vid besök och rekommenderar användande av munskydd vid besök på våra mottagningar. Kurser, grupper och föreläsningar ställs in eller ges digitalt. Boka av besöket om du har förkylningssymptom, även lindriga.

Virus
Foto: Pixabay Bild på ett uppförstorat virus

Habiliteringens mottagningar är öppna

Vi följer rådande rekommendationer för att minska risken för smittspridning.

  • Boka av besöket om du har förkylningssymptom, även lindriga.
  • Vi använder nödvändig skyddsutrustning vid individuella besök.
  • Kurser, grupper och föreläsningar ställs in eller ges digitalt.

Följ råden från myndigheterna

Håll avstånd till andra, tvätta händerna ofta och stanna hemma, även om du bara känner dig "lite förkyld". Använd munskydd för resor i kollektivtrafiken. 1177.se

Vaccinering av personer som får insatser via LSS

Du som får insatser via LSS kommer att få erbjudande om vaccinering under våren 2021. Vaccinering i Stockholm på 1177.se

Anpassad information om coronaviruset

Behöver du anpassad information om coronaviruset? Vi har samlat länkar till användbart material, bland annat bildstöd, lättläst och andra språk. Det finns bland också bildstöd vid vaccinering av coronavirus.

Anpassad information om coronaviruset

Stöd för en fungerande vardag

Har du svårt att få vardagen att fungera när du är hemma mer än vanligt eller när arbete ska göras hemma? Habiliteringens rådgivning för en fungerande vardag når du via Frågetjänsten.

Stöd för en fungerande vardag