Listen

Kursutbud oktober-december 2021

Här hittar du beskrivningar och anmälningslänkar till de kurser, föreläsningar och samtalsgrupper som just nu erbjuds på Habiliteringens kurs- och kunskapscenter för barn med autism utan samtidig intellektuell funktionsnedsättning samt deras föräldrar och anhöriga.

Filtrering

Videomöte

Detta är en föreläsning som hålls live via ett videomöte. Anmälda deltagare kommer att få information om hur de loggar in i på föreläsningen innan den start.

Se mer

Forskningsprojekt om Navigator ACT

Navigator ACT, är en behandling som vänder sig till dig som vill hitta ett nytt förhållningssätt till stress, sorg, oro och nedstämdhet kopplat till föräldraskap. Syftet är att du ska hitta strategier som främjar ditt välmående.

Se mer

Habiliteringens kurs- och kunskapscenter på Rosenlunds sjukhus

Dessa kurser, föreläsningar och samtalsgrupper hålls på Rosenlunds sjukhus, i Habiliteringens kurs- och kunskapscenters lokaler. Vi gör anpassningar utifrån rådande rekommendationer kring Covid-19.

Se mer

Webbaserade kurser och föreläsningar

Dessa webbkurser och webbföreläsningar hålls inte live utan bygger på skrivet och inspelat material, som du själv tar del av med hjälp av din dator, surfplatta eller telefon.

Se mer