Listen

Kursutbud på barn- och ungdomsteamet

Här ser du alla kurser, grupper och föreläsningar som erbjuds på Habiliteringens kurs- och kunskapscenter för familjer med barn, 5-17 år, som har autism utan intellektuell funktionsnedsättning.

Filtrering

Föreläsning om autism för personal inom förskola och förskoleklass. Erbjuds digitalt via tjänsten, Digitalt möte

Se mer

För föräldrar som har kontakt med Habiliteringens kurs- och kunskapscenter och har barn med autism utan intellektuell funktionsnedsättning.

Se mer

För föräldrar till barn med autism 5-17 år samt för ungdomar som själva är mellan 14-17 år

Se mer

För föräldrar som har kontakt med Habiliteringens kurs- och kunskapscenter och har barn 5-17 år med autism utan intellektuell funktionsnedsättning. Webbgrundkursen bygger på skrivet och inspelat material, som du tar del av på egen hand på dator, surfplatta eller telefon.

Se mer

För mor- och farföräldrar som har kontakt med Habiliteringens kurs- och kunskapscenter och har barnbarn 5-17 år med autism utan intellektuell funktionsnedsättning. Även om tilltalet och exemplen är riktat till mor- och farföräldrar, så är kursinnehållet användbart även för andra anhöriga. Webbkursen bygger på skrivet och inspelat material, som du tar del av på egen hand på dator, surfplatta eller telefon.

Se mer

För föräldrar till barn med autism, 5-17 år, utan intellektuell funktionsnedsättning.

Se mer

Samtalsgrupp för föräldrar till flickor med autism, 13-17 år.

Se mer

För föräldrar till barn med autism utan intellektuell funktionsnedsättning.

Se mer

För föräldrar till tonåringar med autism utan intellektuell funktionsnedsättning.

Se mer

Föreläsningen vänder sig till föräldrar som ska stötta sina ungdomar med autism inför valet till gymnasiet.

Se mer

För ungdomar som via sina föräldrar har kontakt med Habiliteringens kurs- och kunskapscenter och har autism utan intellektuell funktionsnedsättning.

Se mer

För föräldrar till barn med autism, 5-10 år

Se mer

För föräldrar som har kontakt med Habiliteringens kurs- och kunskapscenter och har barn 5-17 år med autism utan intellektuell funktionsnedsättning.

Se mer

För föräldrar som har kontakt med Habiliteringens kurs- och kunskapscenter och har barn 5-17 år med autism utan intellektuell funktionsnedsättning. Behandlingen är en del av en forskningsstudie.

Se mer

Grupp för barn 10-12 år, med autism utan intellektuell funktionsnedsättning.

Se mer

Grupp för ungdomar, 16-17 år, med autism utan intellektuell funktionsnedsättning. Ungdomarna deltar själva, utan föräldrar, på föreläsningen.

Se mer

En träff för barn med autism, 9-12 år, tillsammans med en förälder.

Se mer

En träff för syskon, 9-12 år eller 13-17 år, till barn med autism, tillsammans med en förälder.

Se mer

En träff för ungdomar med autism, 13-17 år. Ungdomarna deltar själva, utan föräldrar, på föreläsningen.

Se mer

Föreläsning för föräldrar till barn med autism 5-17 år om vad som kan vara viktigt att tänka på när tillvaron ofta är prövande för både barn och förälder.

Se mer

Grupp för syskon till barn med autism som via sina föräldrar har kontakt med Habiliteringens kurs- och kunskapscenter. Ungdomarna deltar själva, utan föräldrar, på föreläsningen.

Se mer

Introduktionskurs för föräldrar som har kontakt med Habiliteringens kurs- och kunskapscenter och har barn 5-17 år med autism utan intellektuell funktionsnedsättning. Webbkursen bygger på skrivet och inspelat material, som du tar del av på egen hand på dator, surfplatta eller telefon. Webbkursen erbjuds vanligtvis även på andra enheter inom Habilitering & Hälsa.

Se mer

Föreläsning för föräldrar till barn med autism, 5-17 år, utan intellektuell funktionsnedsättning.

Se mer

1/1