Ansök till Adhd-center

Du ansöker själv till oss, vi tar inte emot remisser. Du behöver intyga att du, eller ditt barn, har adhd-diagnos. Detta kan du göra genom att lämna samtycke till att vi tar del av patientjournalen i ansökan, eller genom att bifoga kopia på det neuropsykiatriska utlåtandet.

Du ansöker via 1177 Vårdguiden eller genom att posta en ansökningsblankett till Adhd-center.

Ansökan för barn och tonåringar, 3-17 år

Du som är förälder till ett barn eller tonåring kan ansöka för barn i åldrarna 3-17 år. När ditt barn fyller 18 år skrivs ni ut från Adhd-center eftersom barnet blir myndig. Ditt barn kan då om hen själv vill skicka in en egen ansökan för att ta del av utbudet som erbjuds till unga vuxna.

Ansökningsblankett för barn och tonåringar, 3-17 år (pdf)

Ansökan för unga vuxna, 18-25 år

Du som är ung vuxen och har fastställd adhd-diagnos skickar in en egen ansökningsblankett till oss.

Ansökningsblankett för unga vuxna, 18-25 år(pdf)

Över 25 år?

Du som är över 25 år och har adhd kan få utbildning i vardagsstrategier, råd, stöd och behandling via den vuxenpsykiatriska öppenvården.

Om adhd och vilken hjälp som finns att få på 1177.se

Ansökan sker via 1177 eller post

Logga in på 1177 och fyll i ansökan. Du kan också posta din ansökningsblankett till oss. Vi kan inte ta emot ansökningsblanketten via e-post eftersom kommunikation per e-post är offentlig handling.

Adhd-center
Rosenlund
Box 17056
104 62 Stockholm

Efter ansökan

När din ansökan har kommit in och beviljats bjuds du in till en välkomstträff. Där får du veta mer om vårt utbud. Efter välkomstträffen får du inloggningsuppgifter så att du kan anmäla dig själv och dina närstående till våra kurser och föreläsningar.

Kurser och kursanmälan

Avregistrering

Om du inte har varit i kontakt med oss på två år blir ditt barn, och du som ung vuxen, avregistrerad från Adhd-center. Du är välkommen att skicka in en ny ansökan till oss om du vill ta del av vårt utbud igen.