Temaföreläsning: Att hitta en väg framåt tillsammans – En workshop för tonåringar ihop med en viktig vuxen

  • 2024-04-09

  • 17 - 19

  • Aulan, Rosenlund

Denna kvällsworkshop riktar sig till tonåringar tillsammans med en förälder eller en annan viktig vuxen. I workshopen får ni tillsammans arbeta med att hitta ett bra sätt att komma framåt tillsammans i vardagen.

Workshopen innehåller föreläsningspass som varvas med övningar och diskussioner. Ni får tillsammans fundera över hur ni kan samarbeta när det kommer till exempelvis rutiner, kommunikation, problemlösning eller att stärka er relation. Ni får möjlighet att ta del av andras tips och dela era egna erfarenheter.

Om Adhd-centers temaföreläsningar

Temaföreläsningarna är ett komplement till Adhd-centers kursutbud. En möjlighet för er att fördjupa er i ett specifikt ämne.

Våra temaföreläsningar riktar sig i första hand till dig som är förälder men du kan också ta med dig en närstående person (över 18 år). Begreppet adhd används i föreläsningstexterna som samlingsbeteckning för både adhd och add.

Avbokning

Tid och plats

Föreläsningen är två timmar lång.

Tid: Klockan 17:00-19:00

Plats: Aulan, Rosenlunds sjukhus

Extra information: Det finns ett fik inne på Rosenlunds sjukhus som vanligtvis stänger kl. 16:30 men som ibland har öppet till 17:00. Behöver ni något att äta eller att dricka så rekommenderar vi att ni handlar med er något på vägen för att säkra upp inför kvällsföreläsningen. 

Avbokning

Om du har anmält dig men inte kan närvara vid föreläsningstillfället, kom ihåg att lämna återbud till Adhd-center via telefonnummer 08-123 355 30.

Lämna gärna återbud så snart som möjligt, helst minst 24 timmar innan.

Anmälan

Du som vårdnadshavare till någon som är inskriven på Adhd-center anmäler dig genom vårt kursbokningssystem PingPong. 

Genom att trycka på knappen nedan kommer du till anmälan för alla temaföreläsningar i vårt anmälningssystem PingPong.

Habilitering, Adhd/add, Barn, Anhörig/Närstående, Adhd-center