För övrig släkt och vänner: Föreläsning om adhd

  • 2023-10-18

  • 17 - 19

  • Adhd-center, Rosenlund

Kunskap och förståelse till viktiga vuxna i familjens närhet - till denna föreläsning kan du som förälder bjuda in släktingar och vänner som du tycker behöver kunskap om ditt barns/din tonårings diagnos.

Till denna föreläsning kan du som förälder eller ung vuxen bjuda in släktingar och vänner över 18 år som du tycker behöver kunskap om adhd. Även syskon över 18 år är varmt välkomna att delta. 

Föreläsningen riktar sig endast till dem som inte har en egen aktivitet i kurskatalogen. Vi brukar rekommendera att du som är förälder eller bonusförälder istället går grundkursen.

Föreläsningen är två timmar och hålls av en kursledare från Adhd-center.

Du som vårdnadshavare anmäler släkt och vänner tilll föreläsningen och ansvarar själv för att vidarebefordra kursbekräftelser och information om datum och tider till den som ska gå kursen.

Avbokning

Om du har anmält någon till förreläsningen som får förhinder, kom ihåg att lämna återbud till Adhd-center via telefonnummer 08-123 355 30.

Lämna gärna återbud så snart som möjligt, helst minst 24 timmar innan. Vi får då möjlighet att erbjuda någon annan plats på kurstillfället.

Habilitering, Adhd/add, Barn 0-17 år, Anhörig/Närstående, Adhd-center