Sömn hos barn – en workshop

  • 2022-12-14

  • 9 - 11.30

  • HC Brommaplan, Klädesvägen 14 A

För föräldrar till barn, 6-17 år, med intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Workshopen inleds med information om sömn och sömnsvårigheter. Därefter får deltagarna arbeta med hur det egna barnets sömn ska kunna bli bättre.

Den här workshopen ger dig grundläggande information om sömn och sömnsvårigheter. Du får också information om vad och hur du kan göra för att förbättra ditt barns sömn. Under workshopen kommer du att få stöd i att ta fram en plan för hur ditt barns sömn ska kunna bli bättre.

Ungefär en månad efter workshopen ringer vi upp för att höra hur det har gått. Om du då behöver mer stöd, görs en planering för det.

Workshopen är på 2,5 timme och det är 10-15 deltagare.

Datum och tid
Fredag 14 december, 09.00-11.30

Sista anmälningsdag
5 december

Även om sista anmälningsdag passerat, ligger länken till anmälan kvar. Det kan finnas tillfällen längre fram att anmäla sig till.

Plats
Habiliteringscenter Brommaplan barn
Klädesvägen 14 A, plan 2, Brommaplan

För frågor
För frågor: 08-123 354 10

Anmälan
Du kan anmäla intresse att delta här på webben om du har ett Bank-ID eller Freja-ID. Om du inte har det kan du ringa till oss istället. 

Vi informerar om du har en plats efter sista anmälningsdag.

Information om Sömn hos barn som pdf

Habilitering, Sömn, Autism, Barn 0-17 år, Anhörig/Närstående, Intellektuell funktionsnedsättning, Habiliteringscenter Brommaplan barn