Sömn hos barn – en workshop

  • 2022-04-25

  • 13 - 15.30

  • Röntgenvägen 3, Huddinge, HC Flemingsberg

För föräldrar till barn, 6-17 år, med intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Workshopen inleds med information om sömn och sömnsvårigheter. Därefter får deltagarna arbeta med hur det egna barnets sömn ska kunna bli bättre.

Den här workshopen ger dig grundläggande information om sömn och sömnsvårigheter. Du får också information om vad och hur du kan göra för att förbättra ditt barns sömn. Under workshopen kommer du att få stöd i att ta fram en plan för hur ditt barns sömn ska kunna bli bättre.

Ungefär en månad efter workshopen ringer vi upp för att höra hur det har gått. Om du då behöver mer stöd, görs en planering för det.

Workshopen är på 2,5 timme. Den vänder sig till vårdnadshavare till barn, 6-17 år, med autism och/eller intellektuell funktionsnedsättning.

Datum och tid
Måndag 25 april, 13.00-15.30

Sista anmälningsdag
11 april

Plats
Habiliteringscenter Flemingsberg barn
Röntgenvägen 3, plan 10, Huddinge

För frågor
08-123 356 00
hcflemingsberg.slso@sll.se

Anmälan
Du kan anmäla intresse att delta här på webben om du har ett Bank-ID. Om du inte har det kan du ringa till oss istället. 

Vi informerar om du har en plats efter sista anmälningsdag.

Habilitering, Sömn, Autism, Barn 0-17 år, Anhörig/Närstående, Intellektuell funktionsnedsättning, Habiliteringscenter Flemingsberg barn