Prenumerera på nyhetsbrev

Du kan prenumerera på flera nyhetsbrev från Habilitering & Hälsa.

Prenumerera

E-postadressen används uteslutande för nyhetsbreven och kommer inte att används för andra ändamål. Habilitering & Hälsa behandlar dina kontaktuppgifter (e-postadress) för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev. Vi gör det med stöd av ett samtycke från dig. Du kan när som helst avanmäla dig från din prenumeration via länken i varje nyhetsbrev  och vi tar då bort dina uppgifter ur vårt prenumerationsregister. Vi kommer att behandla dina kontaktuppgifter så länge du väljer att få våra nyhetsbrev.

För att prenumerera på nyhetsbrevet från Funktion i fokus: Nyhetsbrev från Funktion i fokus

Habilitering & Hälsa

Kurser och arrangemang

Autismforum
 

E-postadress


Genom att trycka på prenumerera-knappen, samtycker jag till att Habilitering & Hälsa hanterar min e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev till mig.

Nyhetsbrevens innehåll

Habilitering & Hälsa
Habilitering & Hälsas nyhetsbrev innehåller information om vad som händer inom vår organisation. Här kan du också läsa om nya publikationer och nytt innehåll på webbplatserna Funktionshindersguiden och Autismforum.

Kurser och arrangemang
I det här nyhetsbrevet får du information om Habilitering & Hälsas kurser och andra arrangemang. De riktar sig till både närstående och yrkesverksamma och en del arrangemang är öppna för alla intresserade.

Autismforum
Autismforum är en webbplats med information om diagnos inom autismspektrumet. Vill du på ett enkelt sätt få nyheter om autismforum.se är det här nyhetsbrevet för dig. Här får du också information om de föredrag som anordnas av Autismforum.

Tidningen Funktion i fokus
​Funktion i fokus är en tidning för alla som möter människor med funktionsnedsättning i sitt arbete inom till exempel kommun, skola, habilitering, primärvård, psykiatri, universitet, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och andra myndigheter.

> Här kan du anmäla dig till tidningens nyhetsbrev